Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ANULAT – Întâlnire comunitară cu o delegație a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni condusă de secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu

September 9, 2023 @ 11:00 am 12:00 pm

Cu regret vă anunțăm că acet eveniment a fost ANULAT. Am fost informați că dl. Secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu trebuie să revină de urgență în România și din acest motiv nu va mai ajunge și la Washington, DC. Sperăm să avem ocazia în viitor să organizăm o întâlnire similară.

Romanians of DC are plăcerea să vă invite la o întâlnire comunitară cu o delegație a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni condusă de secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu, sâmbătă, 9 septembrie între orele 11 am și 12 pm în Sala Comunitară de la 400 Massachusetts Avenue, NW, Washington, DC.

Delegația Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP), condusă de secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu, efectuează o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii în perioada 30 august – 11 septembrie 2023. Din delegație mai fac parte Radu Cosma, Director și Victor Ionescu, Consilier, în cadrul Departamentului. Vizita include opriri în Miami, Florida; Atlanta, Georgia; Chicago, Illinois și Washington, DC în vederea derulării unor întâlniri cu reprezentanți ai mediului asociativ românesc, ai clerului, cu autorități locale, regionale și statale, precum și cu reprezentanți ai misiunii diplomatice din teritoriu. În Washington, DC, reprezentanții DRP vor lua parte, pe 10 septembrie 2023, la concertul extraordinar intitulat ”Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom. A Tribute to America”, care va avea loc la Kennedy Center, Washington DC.

Gheorghe-Florin Cârciu a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în data de 5 ianuarie 2022 de către premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă. Antreprenor, cu o experiență de peste 20 ani în domeniul construcțiilor, Gheorghe Florin Cârciu și-a desfășurat activitatea profesională în Franța, începând cu 1992, asigurând coordonarea companiilor sale, cu responsabilități în zonele de dezvoltare de proiecte, administrativă, tehnică, gestiune financiară și de personal. Dl. Cârciu este absolvent al Facultății de Științe Economice, Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj, și deține o diploma de licență în Finanțe-Bănci.

Vă rugăm să vă confirmați participarea la https://drpdc.eventbrite.com

Organized by Romanians Of DC